טיפים לסרטוני אנימציה לרשתות החברתיות
מגוון גדול של עסקים, חברות ומוסדות מתחומים שונים – בעיקר חברות טכנולוגיה וסטארטאפ, בוחרים לשווק ולפרסם את עצמם ברשתות החברתיות באמצעות סרטוני וידאו וסרטוני אנימציה. הסיבה לכך היא היעילות הגבוהה והפשטות שמאפיינים סרטוני תדמית. כאשר המסר מועבר באופן קליל ונוח לצופה, הוא נקלט טוב יותר ומניע אותם לפעולה.
ערכנו עבורכם ארבעה טיפים שימושיים, פרקטים ומעשיים שיסייעו לכם בדרככם להפקת סרטוני אנימציה מעולים בזירה האינטרנטית בכלל וברשתות החברתיות בפרט. למדו היטב את הטיפים האלו ודאגו ליישם אותם – אנו מבטיחים לכם שיישום הפעולות הללו יחשפו את העסק או המוצר שלכם לקהל לקוחות רחב ויגדילו את ההכנסות שלכם תוך זמן יחסית קצר. יאללה, לעבודה!
טיפ #1: חדשנות
חלק מהותי מאסטרטגיות שיווק של הכרישים הגדולים הוא להמציא נישה חדשה ולהוביל אותה. כיום, האינטרנט בכלל ופלטפורמות בווידאו בפרט נמצאות תחת עומס אינסופי של מידע. בשל כך, חברות רבות מתחרות על תשומת הלב החלקלקה של הצופים וכולם רוצים לקחת ביס מהעוגה. כיוון שהתחרות כל כך אינטנסיבית, יהיה מאוד הגיוני להניח כי הצופים כבר נחשפו לשירות או מוצרים דומים של חברות מתחרות. לכן, על מנת לתפוס את הקשב שלהם ולמשוך את תשומת לבם, אתם מוכרחים להיות חדשניים. קרייאטיב טוב ידאג להפיץ את המסר שלכם באופן יצירתי שטרם נראה כמוות על המסך. חשוב מאוד להיות מקוריים ולא לפחד להעז.
טיפ #2: הכירו את הפלטפורמה
כאשר אנו אומרים "סרטון אנימציה לרשתות חברתיות", אנחנו מתכוונים לכל רשת חברתית – מפייסבוק, דרך יוטיוב, טיקטוק ועד אינסטגרם. לכל רשת חברתית ישנו אלגוריתם אחר האחראי על התיעדוף של הסרטונים הנמצאים אצלה בפיד. אינסטגרם, פייסבוק, יוטיוב וטיקטוק, שונות מטבע הדברים במהות שלהן וכך צריך להתייחס אליהן. על מנת להגביר את האפקטיביות של הסרטונים שלכם, עליכם להתאים את תהליך ההפקה לרשת החברתית בה הסרטון מתפרסם. סרטוני טיקטוק, למשל, מאופיינים בדחיסות גבוהה של מידע פר זמן מסך, והאלמנטים הוויזואליים יהיו מהירים ואינטנסיביים יותר. פייסבוק, מאידך, "אוהבת" יותר סרטונים אינפורמטיביים המאפשרים שיח בתגובות למטה. בקיצור, דאגו להתאים את עצמכם לפלטפורמה שבה אתם בוחרים.
טיפ #3: צרו הזדהות רגשית
אנשי שיווק רבים מכירים את הכלי העוצמתי הזה: בני אדם הם יצורים חברתיים, שבטיים. חלק משמעותי מההחלטות שאנחנו מקבלים נובעים מתוך כך שאנו מסתמכים על החלטות של אחרים. אבל איזה אחרים? כאן הקאצ׳: אלו שאנו מזדהים איתם ומשייכים אותם ל"מחנה" שלנו. על בסיס צרו את הדמויות המונפשות שלכם. דמות שנראית, מדברת וחושבת כמו הצרכנים הפוטנציאליים שלכם. דמות שהם יאהבו ויתחברו אליה ולא יידעו אפילו למה. דמות שהם רק יחכו לשמוע מה עוד יש לה לומר. ומה שיש לה לומר הוא כמה שהיא מעריכה, אוהבת ומשתמשת בעסק שלכם או במוצר שהוא מציע. צרו הזדהות רגשית.
טיפ #4: השתמשו בשיטות פסיכולוגיות
סרטון אנימציה לרשתות חברתיות בנוי בצורה כזו שהוא מכיל מידע שימושי על אופי הצופים שלכם והרגלי הצריכה שלהם. אנו יודעים, למשל, ש-92% מהתקשורת היא בלתי מילולית ועיבוד תוכן חזותי נעשה במהירות פי 60,000 מתוכן מילולי. לכן, חשוב להשקיע מחשבה רבה על התוכן המוצג בשניות הראשונות בסרטון – הצופים יעצרו את הגלילה האינסופית ויישארו בסרטון, וזה הרגע שבו תפסתם אותם ברשת שלכם. חשוב להכיר את הכללים הפסיכולוגיים האלו ועל פיהם לבצע מניפולציות שונות על הצופים.
סרטי תדמית לסטארטאפ בסטודיו לאנימציה Hatamov Production
אנו בסטודיו לאנימציה Hatamov Production מציעים הפקת סרטוני תדמית מונפשים ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר. שנים רבות של ניסיון יקר ערך של מיטב אנשי הארט והקרייטיב ועורכי הוידאו שלנו וקהל לקוחות מגוון ונאמן מציבים את סוכנות Hatamov Production בחוד החנית בישראלית בגאווה. פנו אלינו עוד היום להפקת סרטון תדמית עבורכם.